SENIORDAGHØJSKOLEN efterår 2021Mandag/Onsdag
v./Susanne Bøjstrup, sb@fo-aarhus.dk
Tema:Trivsel og Fællesskaber


Med sæsonens tema om trivsel og fællesskaber bygger vi videre på forrige sæsons tema om humor, livsmod og positive tilgange til livet. De seneste mange måneder, hvor vi har været fysisk adskilte, er det blevet om muligt endnu mere tydeligt, at fællesskaber spiller en meget vigtig rolle for trivsel, velvære og vores tilværelse i det hele taget.

I efteråret vil vi sætte fokus på mange forskellige typer fællesskaber og deres betydning for os – fra internationale fællesskaber som EU og Storbritannien efter Brexit, over andels- og højskolebevægelsen, kunstneriske og kulturelle fællesskaber til de helt nære fællesskaber med familien, vennerne og naboen.


Forbehold for programændringer. I forbindelse med forårets udflugt vil der være en egenbetaling, deltagelse er naturligvis
frivillig.

Vi starter op igen d. 6/9 2021

Se programmet her:

 

Tilmelding kan ske her:

 

SENIORDAGHØJSKOLEN efterår 2021


Tirsdag/torsdag
v./Susanne Bøjstrup, sb@fo-aarhsb@fo-aarhus.dk
Tema: Trivsel og Fællesskaber


Med sæsonens tema om trivsel og fællesskaber bygger vi videre på forrige sæsons tema om humor, livsmod og positive tilgange til livet. De seneste mange måneder, hvor vi har været fysisk adskilte, er det blevet om muligt endnu mere tydeligt, at fællesskaber spiller en meget vigtig rolle for trivsel, velvære og vores tilværelse i det hele taget.

I efteråret vil vi sætte fokus på mange forskellige typer fællesskaber og deres betydning for os – fra internationale fællesskaber som EU og Storbritannien efter Brexit, over andels- og højskolebevægelsen, kunstneriske og kulturelle fællesskaber til de helt nære fællesskaber med familien, vennerne og naboen.


Forbehold for programændringer. I forbindelse med efterårets udflugt vil der være en egenbetaling, deltagelse er naturligvis
frivillig.

Vi starter op igen d. 7/9 2021

Se programmet her:

 

Tilmelding kan ske her: